Poliisipartio sai hätäkeskukselta tehtävän mennä Tukholmankatu 10 kohdalle, jossa saadun tiedon mukaan poikajoukko olisi pahoinpidellyt linja-auton kuljettajaa.

Sivullisen todistajan mukaan bussissa olisi alkanut haista tupakansavu ja bussissa ollut porukka olisi metelöinyt äänekkäästi. Linja-auton kuljettaja oli pysäyttänyt bussin Tukholmankatu 10 kohdalle ja pyytänyt häirikköjoukkoa poistumaan bussista. Linja-auton kuljettaja sanoi matkustajille ääneen soittaneensa poliisit paikalle. Bussissa oli todistajan mukaan jatkunut kova huuto kuskin pyynnöistä huolimatta ja monet sivulliset matkustajat olivat pyytäneet häirikköporukkaa poistumaan bussista. Lopulta suurin osa porukasta olisi poistunut bussista ulos ja kuljettaja oli sulkenut keski- ja takaovet porukan poistuttua. Yksi nuorista ei poistunut, vaan meni kuitenkin kuskin luo ja olisi alkanut riehumaan, jolloin kuljettaja olisi tönäissyt hänet ulos. Kuski oli mennyt ulos nuorukaisen perään, jossa olisi alkanut jonkinlainen kärhämä. Ulkona olleet muut rähinäjoukkoon kuuluneet olivat tulleet kaverinsa avuksi ja olivat pahoinpidelleet kuskia lyöden sekä potkien. Lopulta porukka oli poistunut muiden bussissa olleiden mukaan Tukholmankadun Shellin suuntaan.

Häirikköjoukko koostui todistajien mukaan n. 15 – 20 nuoresta miehestä, jotka olivat arviolta 15- 20-vuotiaita. Tehtävälle liittyneet partiot tavoittivat osan tästä joukosta ja näiden henkilötiedot otettiin ylös.

Linja-auton kuljettajalle aiheutui tapahtuman yhteydessä vammoja, mm. hänen oikea silmänsä oli turvonnut umpeen ja oikea poskipää oli turvoksissa. Lisäksi kuljettajan hampaasta oli lohjennut pala ja vasemmassa sääressä näkyi turvotusta. Ambulanssi vei linja-auton kuljettajan tutkittavaksi sairaalaan.

Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä. Asiasta jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä poliisin numeroon 071-8775550.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.