Tasavallan presidentti Sauli Niinistö matkustaa Libanoniin tänään tiistaina 11. maaliskuuta 2014.

Tasavallan presidentti tarkastaa YK:n UNIFIL-operaatioon osallistuvan suomalaisen kriisinhallintajoukon Etelä-Libanonissa. Operaatiossa palvelee noin 350 suomalaista rauhanturvaajaa. Suomi on toiminut viime marraskuusta alkaen suomalais-irlantilaisen pataljoonan johtovastuussa At Tirin alueella.

Presidentti Niinistö tapaa Libanonin presidentin Michel Sleimanin Beirutissa torstaina 13. maaliskuuta. Presidentit keskustelevat mm. Suomen ja Libanonin välisistä suhteista sekä Syyrian kriisin alueellisista vaikutuksista. Vierailun ohjelmassa on lisäksi tapaamiset parlamentin puhemiehen Nabih Berrin sekä pääministeri Tammam Salamin kanssa.

Presidentti Niinistö palaa Suomeen perjantain vastaisena yönä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.