teemun+kuva

Siilinjärvellä on kateissa 28- vuotias Teemu Mononen.

Monosen tiedetään poistuneen sunnuntaina 9.3.2014 klo 04:n jälkeen Siilinjärven Shell huoltoasemalta. Tämän jälkeen hän on ollut puhelinyhteydessä ystäviinsä. Mononen on kertonut olleensa matkalla Siilinjärven Siilinlahden yli kotiinsa Leppäkaarteeseen. Kotiinsa Mononen ei ole kuitenkaan tullut, eikä hänestä ole mitään havaintoa sunnuntain aamuyön jälkeen.

Mononen on 190 cm pitkä ja hoikka vartaloinen. Hänen päänsä on ajettu kaljuksi ja hänellä oli ollut yllä musta takki, siniset farkut sekä ruskeat talvikengät.

Monosta on etsitty Siilinlahden sekä Leppäkaarteen ja Jynkänniemen alueelta useilla poliisikoirilla. Lisäksi Monosta on etsineet omaiset. Häntä ei ole kuitenkaan löydetty.

Jos jollain on havaintoa Monosen liikkeistä sunnuntain 9.3.2014 klo 04:n jälkeen tai muuten tietoa hänen olinpaikastaan, pyydetään siitä ilmoittamaan joko Siilinjärven poliisiasemalle (p. 071 8756 702, 071 875 6880) tai lähimmälle poliisiasemalle.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.