Maaliskuun puolivälissä käynnistyvä Treksilän siltojen sekä Munkbyn risteyssiltojen korjaus aiheuttaa muutoksia Porvoon moottoritien (valtatie 7) liikennejärjestelyihin. Työt jatkuvat läpi kesän ja valmistuvat lokakuun loppuun mennessä.

Porvoon moottoritiellä sijaitsevien Treksilän siltojen ja Munkbyn risteyssiltojen korjaustyö aloitetaan siltojen reunapalkkien kunnostustöillä sekä kaidetöillä. Helsinkiin johtavalla ajoradalla reunapalkkien uusimistyö alkaa maaliskuun puolessa välissä ja valmistuu toukokuussa. Porvooseen johtavalla ajoradalla reunapalkkien ja kaiteiden kunnostus tehdään kesä- ja elokuun välillä. Kunnostustöiden aikana nykyiset ajokaistat Porvoon moottoritiellä pysyvät liikenteen käytössä, mutta nopeusrajoitusta työmaan kohdalla alennetaan 60 km/h:ssa.

Siltojen pintarakenteet puolestaan uusitaan Helsinkiin johtavalla ajoradalla touko–heinäkuussa ja Porvooseen johtavalla ajoradalla elo–lokakuussa. Tällöin Porvoon moottoritiellä ajoneuvoliikenteen käytössä on molempiin ajosuuntiin pääsääntöisesti kaksi ajokaistaa. Kaistaleveyksiä kuitenkin rajoitetaan uusimistöiden ajaksi, minkä lisäksi nopeusrajoitusta lasketaan 50 km/h:ssa. Työt valmistuvat lokakuun loppuun mennessä.

Karttalinkit urakkapaikoille:

Treksilän sillat: http://goo.gl/maps/8kZhK sekä Munkbyn risteyssillat: http://goo.gl/maps/cNcJT

Työn rakennuttajana toimii Uudenmaan ELY-keskus. Urakoitsijana kohteessa toimii Destia Oy ja urakan valvonnasta vastaa Siltainsinöörit Oy.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.