743645435433

Kainuun prikaatissa tapahtui läheltä piti -tilanne konekivääriammuntojen yhteydessä tiistaina 18.3. klo 9.40. Hoikanportin ampumaradalla ammuttiin aamupäivällä konekivääriammuntoja. Noin 1200 metrin päässä samaan aikaan harjoitellut konekivääriammunnoista erillinen varusmiesjoukko havaitsi iskemiä heidän vieressä sijaitsevissa puissa. Varusmiehet suojautuivat tilanteessa. Läheltä piti -tilanteesta ei aiheutunut henkilö- tai materiaalivahinkoja.

Ammunnat keskeytettiin välittömästi tapauksen ilmettyä.

Iskemien läheisyydessä olleet ovat saaneet mahdollisuuden ilmoittaa tapahtuneesta omaisilleen. Tilanteesta on käyty purkukeskustelu joukon kesken välittömästi tapahtuneen jälkeen yksikön päällikön johdolla.

Kainuun prikaati tutkii asiaa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.