Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, Suomen Lääkäriliitto ja Tehy neuvottelivat keskiviikkona 19.3. Taysin toimialueen 2 johtamiskiistan ratkaisemiseksi.

Sairaanhoitopiirin maanantaina 24.3. kokoontuvalle hallitukselle esitetään, että toimialueen 2 johtajan väliaikaiseen tehtävään nimitetään johtaja sairaanhoitopiirin yhtymähallinnosta. Ratkaisuesitykseen päädyttiin syöpätaudeilla syntyneen kriisiytyneen tilanteen hoitamiseksi.

Ratkaisun yksityiskohdista tiedotetaan tarkemmin maanantaina.

Neuvottelutuloksen perusteella tehdään paikallinen ratkaisu. Lääkäriliitto tukee esitettyä ratkaisua. Tehy pitäytyy alkuperäisessä kannassaan, jonka mukaan sijaisuutta hoitaneen ylihoitajan olisi pitänyt voida jatkaa tehtävässään.

Sairaanhoitopiirin johto pitää tärkeänä, että ratkaisun avulla voidaan saavuttaa työrauha ja edistää työntekijöiden työhyvinvointia.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.