500px-Hamina.vaakuna.svg

Haminan kaupunginhallitus on tänään 21.3. päättänyt esittää kaupunginvaltuustolle yhtenäiskoulun perustamista peruskorjattavaan Pappilansalmen kouluun. Yhtenäiskoulu muodostuisi nykyisistä Pappilansalmen ja Vilniemen kouluista sekä Keskuskoulusta. Lisäksi läntiseltä kouluverkkoalueelta on määrä lakkauttaa yksi koulu syksyllä 2015.

Kaupunginhallitus joutui äänestämään päätöksestä, sillä Peter Muurman (PS) esitti, että ohjausryhmän lausunto olisi hyväksytty sellaisenaan. Muurmanin esitystä kannatti Pentti Hämäläinen (SDP). Suoritetussa äänestyksessä Titta Erkkilä (SDP) äänesti tyhjää, joten Muurmanin esitys kaatui äänin 6-2. Hämäläinen ja Muurman jättivät hallituksen päätökseen eriävän mielipiteen.

Haminan kaupunginvaltuusto käsittelee koulujen tulevaisuutta kokouksessaan maanantaina 24.3.2014.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.