Noin klo 18.25 aikaan sytytettiin Hovioikeudenkadulla roskakatoksessa tuleen 400 litran muovinen paperinkeräyssäiliö. Katoksessa oli useita vastaavanlaisia säiliöitä ja ilmeisesti ohikulkija oli onnistunut vetämään tuleen sytytetyn säiliön pois katoksesta, jolloin muut säiliöt ja katos säilyivät vaurioitta.

Noin klo 18.30 Kankaan koulun pihassa ollut 400 litran vetoinen tuleen sytytetty paperinkeräyslaatikko tuhoutui täysin. Vieressä olleet laatikot säilyivät pelastuslaitoksen sammutustoimien ansiosta ehjinä.

Noin klo 21.15 Sumulaaksonkadun leikkipuiston liukumäen ylätasolle kasattu suuri määrä paperia oli sytytetty tuleen, minkä seurauksena myös liukumäen puuosat syttyivät palamaan. Pelastuslaitos sammutti palon.

Palopaikolta on havaintoja kahdesta n. 9-13 vuotiaasta pojasta. Toinen tanakkavartaloinen poika oli pukeutunut kirkkaan turkoosinsiniseen takkiin ja normaalivartaloisella pojalla oli tumma takki. Poliisi tutkii paloja vahingontekoina.

Kouvolan poliisi pyytää asiasta tietäviä ottamaan yhteyttä Kouvolan poliisiin Rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai virka-aikaan 07187 35600.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.