Perjantain 21.03.2014 vastaisena yönä klo 01.30 aikaan oli murtauduttu Kruunupyyn apteekkiin. Tekijät olivat jättäneet lähistöllä olevan S-marketin pihaan ja kävelleen siirtyneet apteekin luokse. Tekijät olivat rikkoneet ulko-oven ikkunan ja tunkeutuneet apteekkiin. Huomattava määrä erilaisia huumausaineeksi luettavia lääkkeitä on alustavassa tarkastuksessa todettu anastetuiksi. Tietoa asiasta voi ilmoittaa Pietarsaaren poliisiasemalle nro. 071 87 46 160 taikka sähköpostitse osoitteeseen poliisiasema.pietarsaari@poliisi.fi

“Pietarsaaren-seudun apteekit ovat myöhäiskesän 2013 jälkeen joutuneet viisi eri kertaa murtokohteiksi. Murtojen yhteydessä on saaliiksi jäänyt huumausaineeksi luettavia lääkkeitä. Neljä ensimmäistä murtoa on selvinnyt ja tekijät on saatu kiinni, mutta vain murto-osa anastetuista lääkkeistä on löydetty.”

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.