ik_ihmiset_pariskunta_viltill

Yhteistyön tavoitteena on saada yhä useampi yli 65 -vuotias hoitamaan veroasiansa helpommin verkossa.

Verohallinnon ja Marttaliiton Sinulle seniori – veroilmoitus verkossa -yhteistyö käynnistyy huhtikuussa. Verohallinnon kouluttamat Martat opastavat yli 65-vuotiaita kaikille avoimissa tilaisuuksissa ympäri Suomea täydentämään veroilmoituksensa verkkopalvelussa.

– Lähdimme tekemään yhteistyötä, koska haluamme edistää senioreiden taloudellista ja tietoteknistä osaamista. Olemme mielellämme mukana aktivoimassa heitä, kertoo Marttaliiton toiminnanjohtaja Marianne Heikkilä.

Tervetuloa mukaan

Verohallintolaiset ovat kouluttaneet mukaan ilmoittautuneet Martat Veroilmoitus verkossa -palvelun osaajiksi. Huhti-toukokuussa Martat vievät osaamisen eteenpäin senioreille järjestämällä omilla alueillaan opastustilaisuuksia. Tilaisuudet avoimia kaikille.

Opastustilaisuuksissa tutustutaan rauhalliseen tahtiin veroilmoituksen täydentämiseen verkkopalvelussa muun muassa helppojen tehtävien avulla.

– Pyysimme Marttaliittoa mukaan yhteistyökumppaniksi, sillä järjestöllä on reipas maine ja tähän tarvittiin hyvää Martta-asennetta. Tiesimme, että Marttojen kanssa yhteistyö lähtee vauhdikkaasti liikkeelle ja saamme varmasti opastettua lukuisia senioreita, uskoo Verohallinnon apulaisjohtaja Merja Kangas.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.