3c25195a5071f1ccd443dab175d1b2fb2c298085

Euroopan muuttoliikeverkosto EMN on julkaissut ensimmäisen tilastojulkaisunsa Maahanmuuton tunnusluvut 2013. Julkaisu kokoaa yhteen Maahanmuuttoviraston julkaisemat turvapaikka-, oleskelulupa- ja kansalaisuustilastot sekä paluuseen liittyviä tilastotietoja poliisilta ja Kansainvälinen siirtolaisuusjärjestö IOM:ltä.

Tilastotiedot on ensimmäistä kertaa esitetty havainnollisin kuvin ja mukana on mm. maahanmuuton yleiskuva Maahanmuuttoviraston myöntämien ensimmäisten oleskelulupien osalta.

Tilastojulkaisu liittyy EMN:n vuosittaiseen maahanmuuttopoliittiseen raporttiin (Annual Policy Report), jonka osana kerätään maahanmuuton tunnuslukuja. Julkaisua on tarkoitus jatkossa kehittää lisäämällä siihen analyyseja sekä trendiennusteita.

 Maahanmuuton tunnusluvut 2013
Euroopan muuttoliikeverkosto

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.