Lammert_officiel

Saksan liittopäivien puhemies Norbert Lammert

Saksan liittopäivien puhemies Norbert Lammert vierailee Savonlinnassa, Helsingissä ja Naantalissa 7.-8. heinäkuuta. Lammert tapaa matkansa aikana puhemies Eero Heinäluoman ja tasavallan presidentti Sauli Niinistön sekä pääministeri Alexander Stubbin.

Puhemies Lammert seurueineen aloittaa Suomen vierailunsa Savonlinnasta. Puhemies Lammertin seurueeseen kuuluvat muun muassa puhemiehen puoliso, rouva Gertrud Lammert, sekä liittopäivien jäsenet Siegmund Ehrmann ja Renate Künast. Risteilytapaamisen jälkeen puhemiesten ohjelmassa on ooppera Carmen.

Tiistaina 8. heinäkuuta puhemies Lammert tapaa pääministeri Alexander Stubbin Helsingissä ja tasavallan presidentti Sauli Niinistön Kultarannassa.

Dr. Norbert Lammert on toiminut Saksan liittopäivien puhemiehenä vuodesta 2005 lähtien. Liittopäivien jäsen hän on ollut vuodesta 1980. Puhemies Lammert edustaa Saksan kristillisdemokraattista CDU–puoluetta.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.