Perjantai iltana noin klo 22.30 aikaan kaksi mieshenkilöä pahoinpidellyt nyrkein heille entuudestaan tuntematonta miestä Herttoniemen metroasemalla. Miehet olivat haastaneet riita ja juosseet uhrin kiinni tämän yritettäessä poistua paikalta. Pahoinpitely keskeytyi järjestyksenvalvojan tullessa väliin tilanteeseen. Pahoinpitelystä ei aiheutunut mainittavia vammoja.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä noin puolen yön aikaan mieshenkilöä pahoinpidelty lyömällä ja potkimalla Simonkadulla Helsingin keskustassa. Uhrille entuudestaan tuntematon mies oli lyönyt tätä kasvoihin luultuaan uhrin pilkanneen häntä. Pahoinpitelyn uhri oli kaatunut lyönnin voimasta ja tässä yhteydessä toinen pahoinpitelijä oli vielä potkaissut häntä takaraivoon. Uhri oli menettänyt hetkeksi tajuntansa. Ambulanssi kävi paikalla tarkastamassa uhrin vammat. Tapahtumasta ei aiheutunut pidempiä hoitotoimpenpiteitä vaativia vammoja.

Lauantaina klo 00.35 aikaan kaksi toisilleen entuudestaan tuntematonta nuorta miestä pahoinpidellyt toisiaan nyrkein Puotilan metroasemalla. Miehille oli tullut suusanallista riitaa, joka oli lopulta kärjistynyt nyrkkitappeluksi. Pahoinpitelyn yhteydessä nyrkin iskuja oli jaeltu puolin ja toisin. Pahoinpitelystä ei aiheutunut vähäistä vakavampia vammoja.

Lauantaina noin 03.00 aikaan mieshenkilö käynyt itselleen tuntemattoman miehen kimppuun ja tönäissyt tämän bussipysäkin seinään Rautatientorilla. Uhrin kaverin tullessa väliin, pahoinpitelijä oli potkaissut tätä päähän. Pahoinpitely keskeytyi järjestyksenvalvojien tultua väliin tilanteeseen. Tapauksesta ei aiheutunut hoitoa vaativia vammoja.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi