1559427_1504516179763334_8479475490393632566_o

Kuva: Rajavartiolaitos

Tyhjäksi jätetty perämoottorivene käynnisti etsinnät Porin Pihlavanlahdella lauantai iltapäivällä. Ohikulkenut veneilijä ilmoitti Meripelastuskeskukseen ankkuroidusta tyhjästä veneestä, jossa aikaisemmin oli havainnut yhden henkilön kalastamassa.

Meripelastuskeskus Turku hälytti etsintätehtävään Porin merivartioaseman veneen sekä auton, Porin poliisiveneen, pelastuslaitoksen veneen, sekä meripelastushelikopterin Turusta. Tyhjästä veneestä löytyi kalastustarvikkeita ja muita henkilökohtaisia varusteita. Venessä oli lisäksi airot ja sen perämoottori oli laskettuna veteen. Pelastajien oli syytä olettaa, että henkilö olisi mahdollisesti pudonnut veneestä kalastaessaan.

Porin merivartioaseman partio onnistui selvittämään alueelta olleita ihmisiltä toisen veneen hakeneen kalastajan hetkeä aikaisemmin. Etsinnät voitiin päättää kun kalastajan henkilöllisyys onnistuttiin selvittämään ja häneen oltiin puhelinyhteydessä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.