KOTIMAAN-BANNERI7 (7)

Perjantai iltapäivän ja sunnuntai iltapäivän välisenä aikana jäi Hämeessä kiinni 14 henkilöä törkeästä rattijuopumuksesta, 12 henkilöä tavallisesta rattijuopumuksesta ja yksi henkilö vesiliikennejuopumuksesta.

Sunnuntai-iltana Heinolassa jäi tunnin sisällä kiinni kaksi miestä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Toisistaan erilliset tapaukset sattuivat Kauppakadulla ja Kaivokadulla. Epäillyt olivat 38-vuotias ja 22-vuotias mieshenkilö.

Lahdessa poliisi pysäytti klo 1.30 Kerintiellä 24-vuotiaan naisen kuljettaman henkilöauton. Nainen oli alkoholin vaikutuksen alainen, auto oli katsastamaton eikä naisella ollut ajo-oikeutta. Hän oli jäänyt kiinni kuusi kertaa kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta vuoden sisällä ennen tätä kertaa.

Tammelassa valtatiellä 2 maanantaiaamuna klo 1.30 oli 50-vuotias nainen ajanut ulos tieltä. Nainen oli alkoholin vaikutuksen alainen, tapahtumasta ei koitunut henkilövahinkoja. Myöskään auto ei ollut näkyvästi vaurioitunut.

Hämeenlinnassa maanantaiaamuna klo 4 poliisi pysäytti Hattelmalantiellä henkilöauton, jota kuljetti 20-vuotias nainen.  Hän puhalsi rattijuopumusta osoittavat lukemat.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.