OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Orivedellä, Kääjäntiellä asuvaan Anja Karhuun ei ole saatu yhteyttä 11.7.2014 klo 19:30 jälkeen. Tehtyjen tutkimusten perusteella poliisi pitää varsin todennäköisenä, että Anja Karhu on poistunut kotoaan 12.7.2014 klo 04:00 jälkeen.

Poliisi on jatkanut Orivedellä 11.-12.7. kadonneen Anja Karhun etsintöjä sunnuntaina ja maanantaina. Maanantaina etsinnöissä on ollut apuna myös Vapepan henkilöstöä ja etsintöjä jatketaan 14.7. ainakin kello 17 asti.

Etsinnät ovat keskittyneet Oriveden Kirkkolahden ympäristöön, joka on kadonneen päivittäistä lenkkimaastoa. Joitakin tarkistuksia on tehty myös muualla muutamien poliisin saamien vihjeiden perusteella.

Poliisi pyytää edelleen ilmoittamaan mahdolliset tiedot Anja Karhun liikkeistä 12.7. alkaen. Vihjeet pyydetään ilmoittamaan ensisijaisesti numeroon 0295 445452 tai 0295 414985.

Tuntomerkit:
Anja Karhu on 66 vuotias ja hänellä on tummat, puolipitkät hiukset. Hän on noin 170 cm pitkä ja ruumiinrakenteeltaan tukeva. Katoamishetken vaatetuksesta poliisilla ei ole tietoa. Todennäköisesti Anja Karhu liikkuu jalkaisin.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.