Epäilty1

Lauantaina 24. toukokuuta noin kello 22.30 aikaan tapahtui Helsingin Toukolassa Kustaa Vaasan tiellä puukotus, jossa toistaiseksi tuntematon mieshenkilö puukotti n. 30 -vuotiasta miestä ja aiheutti tälle vakavia vammoja. Tekoa tutkitaan tapon yrityksenä. Tekoa edelsi miesten välinen kärhämä.

epäilty2

Poliisi ei ole toistaiseksi onnistunut selvittämään teosta epäillyn henkilöyttä. Poliisilla on käytössään epäiltyä esittävät tekoa edeltävät valvontatallennekuvat. Poliisi pyytää apuan kuvissa esiintyvän henkilön tunnistamiseksi. Epäilty on n. 30 – 40 -vuotias mies, jolla puolipitkät ruskeat tai hieman punertavat hiukset. Epäillyllä on viikset ja leukaparta. Hänellä oli tekoaikaan yllään camo-kuvioiset capri-housut ja vaalea t-paita.

Vihjeet epäillyn henkilöydestä voi ilmoittaa Helsingin poliisille puhelimitse virka-aikana numeroon 0295 475 322 tai 0295 417 922 tai sähköpostitse osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.