laukusta+takavarikoitu+amfetamiini

Laukusta takavarikoitu amfetamiini

Poliisi otti 4.6.2014 kiinni noin viisikymmentä vuotiaan naisen Lahdessa Ahtialanpolulla. Naisella oli hallussa käsilaukku, jonka sisältä takavarikoitiin 99,9 gramman mustaan teippiin kääritty paketti amfetamiinia ja 15 kappaletta 1 – 5 gramman painoisia, eri värisillä teipeillä merkattuja myyntivalmiita amfetamiini ja metamfetamiini pusseja. Pusseissa oli yhteensä 7,3 grammaa metamfetamiinia ja 19,4 grammaa amfetamiinia.

Tämän jälkeen naisen asuntoon tehtiin kotietsinnällä, jonka yhteydessä asunnosta takavarikoitiin jääkaapista kaksi pakettia. Isompi paketti 98,8 grammaa sisälsi amfetamiinia ja pienempi paketti 28,2 grammaa sisälsi metamfetamiinia.  Asunnosta takavarikoitiin myös huumausaineiden jatkamiseen, pakkaamiseen ja punnitukseen käytettäviä välineitä.

laukusta+takavarikoitiin+15+kappaletta+1-5+gramman+painoisia+valmiita+metamfetamiini+ja+amfetamiini+paketteja

Laukusta takavarikoitiin 15 kappaletta 1-5 gramman painoisia valmiita metamfetamiini ja amfetamiini paketteja

Kotietsinnässä asunnosta takavarikoitiin myös sotilaskivääri Mosin Nagant 762 KIV 91 / 30, josta oli poistettu kaikki tunnisteet pysyvästi.

Esitutkinnassa saadun selvityksen perusteella amfetamiini oli naisella hallussa myyntitarkoituksessa. Amfetamiinin ulosmyyntihinta on ollut 25-30 euroa/gramma. Tällä ulosmyyntihinnalla laskettuna nainen olisi saanut tästä nyt ostamastaan 250 gramman määrästä amfetamiinia jatkettuna rahaa vähintään 7500 – 9000 euroa.

Asunnosta takavarikoitiin 3310 euroa, joista nainen kertoi patjan alta löytyneiden rahojen eli 2300 euroa olevan huumausainekaupoista. Kertomansa myyntihinnan perusteella nainen on myynyt näiden patjan alta löytyneiden rahojen perusteella amfetamiinia noin 76- 92 grammaa.

Patjan+alta+kirjekuoren+sisällä+olleet+rahat+2300+euroa

Patjan alta kirjekuoren sisällä olleet rahat 2300 euroa

Nainen vangittiin Päijät-Hämeen käräjäoikeuden päätöksellä 6.6.2014 ja on edelleen tutkintavankina.

Esitutkinta valmistui tänään ja tapaus lähtee Salpausselän syyttäjävirastoon syyteharkintaan nimikkeillä törkeä huumausainerikos, ampuma-aserikos ja huumausaineen käyttörikos.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.