KOTIMAAN-BANNERI7 (7)

Kuukauden ajan karussa ollut ex-vanki ja tutkintavankeutta istuva Ville Perheenmies otettiin kiinni yksityisasunnossa tänään.

Kotkan poliisiaseman rikoskomisario Tuomas Pöyhönen kertoo, että Ville Perheenmies ei tehnyt vastarintaa, kun poliisi otti hänet kiinni Kotkassa iltapäivällä neljältä. Hän oli muiden henkilöiden kanssa asunnossa kiinniottohetkellä.

Perheenmies pakeni tutkintavankeudesta. Häntä epäillään muun muassa törkeästä ryöstöstä.

Poliisi ei vielä tiedä, mitä Perheenmies on tehnyt kuukauden ajan. Tällä hetkellä ex-vanki istuu Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen poliisivankilassa, mistä hänet siirretään Mikkelin tutkintavankilaan.

Vuonna 1981-syntyneellä Perheenmiehellä on pitkä rikoshistoria. Hänet on aikaisemmin tuomittu kolmen vuoden ja kahden kuukauden vankilatuomion.

Perheenmies tuomittiin aikaisemmin Kymenlaakson käräjäoikeudessa ehdottoman vankeusrangaistuksen törkeästä huumausainerikoksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta ja ampuma-aserikoksesta.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.