KOTIMAAN-BANNERI7 (7)

S-market Munkkivuoressa sunnuntaina 27.7.2014 kello 12–15 myydyissä tuotteissa on havaittu kylmäketjun katkeaminen. Sen johdosta lopetettiin kaikkien kylmäsäilytystä vaativien tuotteiden myynti klo 15. Asiakkaita, jotka sunnuntaina ovat ostaneet kylmäsäilytystä vaativia tuotteita, pyydetään palauttamaan tuotteet myymälään. Tuotteet korvataan täysimääräisesti. Takaisinveto ei koske pakasteita.

Munkkivuoren S-marketin kylmäkoneistossa havaittu häiriö on aiheuttanut tilanteen, jossa kylmästä myytävien tuoretuotteiden säilyvyyttä ei voida taata. Takaisinveto koskee muun muassa kala-, liha- ja maitotaloustuotteita sekä eineksiä. Takaisinveto ei koske pakasteita, joiden kylmälaitteet ovat toimineet moitteettomasti.

– Pyydämme asiakkaita palauttamaan 27.7.2014 kello 12–15 välisenä aikana S-market Munkkivuoresta ostamansa kylmätuotteet, jotka korvataan täysimääräisesti, kertoo HOK-Elannon S-market ketjun johtaja Kimmo Nikula.
– Pahoittelen syvästi asiakkaille aiheuttamaamme harmia.

Tuotteet voi palauttaa suoraan myymälään myymälän aukioloaikana:
S-market Munkkivuori, Raumantie 1, 00350 HELSINKI, p. 010 76 61050
Palautuksesta voi myös ottaa yhteyttä klo 8–21 HOK-Elannon asiakasomistajapalveluun
p. 010 76 60211

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.