KOTIMAAN-BANNERI7 (7)

SAMK OY:N HALLITUKSEN JÄSENESTÄ ESITETYT VÄITTEET HYVÄ SELVITTÄÄ

YLE Satakunta kirjoitti 25.7.2014, että Satakunnan ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen jäsen Evgenia Hildén-Järvenperä toimisi Itä-Ukrainan kapinallisten itsenäiseksi valtioksi julistaman Donetskin kansantasavallan edustuston lehdistösihteerinä Suomessa. Tämä väite herätti opiskelijakunta SAMMAKKOn toimijoiden keskuudessa keskustelua.

SAMMAKKO muistuttaa, että kyseessä on poliittinen luottamustehtävä, jonka paikkajako perustuu omistajatahojen keskinäiseen osakassopimukseen ja edelleen omistajakaupunkien osalta kunnallisvaalien tulokseen. SDP Porissa on nimennyt keskuudestaan oman edustajansa ja asianomaiset tahot ryhtyvät tarvittaviin toimenpiteisiin, mikäli katsovat sen tarpeelliseksi. 

SAMMAKKO toivoo, että esitetyn väitteen todenmukaisuus ja väitetyn kapinallisyhteyden mahdolliset vaikutukset selvitetään perinpohjaisesti. 

Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMMAKKO 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.