Aktian nimissä kalastellaan verkkopankkitunnuksia huijaussähköpostin välityksellä. Sähköpostissa pyydetään vastaanottajaa siirtymään viestissä olevan linkin kautta huijaussivustolle päivittämään tiliä ja/tai verkkopankkia.

Haluamme muistuttaa asiakkaitamme, että verkkopankkitunnuksia ei koskaan kysellä sähköpostin välityksellä. Älä koskaan siirry verkkopankkiin sähköpostin tulleen linkin kautta tai vastaa huijausviestissä oleviin kysymyksiin.

Unread (1375) - Opera Mail_2014-07-29_16-48-40

Mikäli olet saanut epäilyttävän sähköpostin, älä reagoi viestiin vaan poista se välittömästi!

Mikäli epäilet, että tunnuksesi ovat voineet joutua vääriin käsiin tai olet kadottanut ne, voit estää verkkopankkisi käytön soittamalla asiakaspalveluumme arkisin 8–18 puh. 010 247 010 tai sulkupalveluun 24 h puh. 020 333.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.