1145ad37950e6d71cde8cb9f053fdd09bd3cc73a

Kahden iäkkään kalamiehen pieni perämoottorivene kaatui yllättävässä aallokossa Kustavin Anavaisten länsipuolella.

Miehet joutuivat veden varaan ilman pelastusliivejä veneen jäädessä kellumaan pohja veden pinnalla. He onnistuivat pukemaan pelastusliivit päälle vedessä ollessaan, jonka jälkeen toinen miehistä kiipesi veneen päälle.

Rannalta hätäkeskukseen ilmoituksen tehnyt rouva lähti soutaen apuun ja noukki veneen pohjan päällä olleen miehen veneeseensä. Tämän jälkeen veneessä olijat kannattelivat vedessä ollutta miestä siihen saakka kunnes Susiluodon merivartioaseman partio ennätti paikalle. Partiovene kuljetti onnekkaat miehet ensihoitoyksikön tarkastukseen Vuosnaisiin.

Pelastustapahtuman onnekas loppu johtuu neuvokkaasta ilmoittajasta, joka ryhtyi itse välittömiin pelastustoimiin, ja näin ammatilaisille jäi tapahtumasta vain jälkihoito.

Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumiin.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.