reijo2_MG_2203

SDP:n puoluesihteeri Reijo Paananen

SDP:n puoluesihteeri Reijo Paananen on ottanut kantaa Porissa eilen järjestettyyn Itä-Ukrainaa käsitelleeseen keskustelutilaisuuteen. Paanasen mukaan, muutama SDP.n jäsen on ymmärtänyt hyvin vahvasti väkivaltaa työkalunaan käyttäviä Itä-Ukrainan separatisteja. Sosiaalidemokraatit tuomitsevat sotilaallisen voiman käytön ja sillä uhkaamisen sekä rajojen siirron kansainvälisen oikeuden vastaisin menetelmin. Porissa esitetyt mielipiteet eivät vastaa millään tavalla SDP:n ajattelua, toteaa Paananen.

Porissa järjestettiin eilen Itä-Ukrainan tilannetta koskenut keskustelutilaisuus. Tilaisuuden järjestivät dosentti Johan Bäckman ja Evgenia Hildén-Järvenperä. Bäckman ja Hildén-Järvenperä ovat tunnettuja Itä-Ukrainan kapinallisten tukijoita. He myös perustivat Donetskin kansantasavallan Suomen-edustuston.

Mukana keskustelussa olivat myös SDP:n jäsenet entinen kansanedustaja Pirkko Turpeinen-Saari sekä porilainen valtiopäiväneuvos Mikko Elo.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.