1288725315420

Poliisi tiedotti aikaisemmin kadonneesta 16-vuotiaasta Katri Korvasta. Nyt on syytä epäillä, että maanantaina 11.8. koulupäivän aikaan kadonnut 14-vuotias Oona Heiskanen on liikkeellä Katri Korvan kanssa. Oona Heiskanen on pienikokoinen, n. 155 cm pitkä ja hoikka. Hänellä on puolipitkä, punertava tukka.

Katri Korvakin lähti maanantaina omille teilleen koulupäivän aikana. Korva on ruskeahiuksinen, pituudeltaan n. 155 cm ja painaa noin 65 kg. Katoamisaamuna kouluun lähtiessään hän oli pukeutunut aniliininpunaiseen hihattomaan t-paitaan, kaksiväriseen huppariin (aniliininpunainen/musta), tummiin housuihin, jalassa kangaskengät ja hänellä oli mukanaan myös isohko vaaleanruskea laukku ja punainen kansio.

Havainnot pyydetään ilmoittamaan virka-aikana poliisille numeroon 0295 466 254 ja virka-ajan ulkopuolella hätäkeskukseen.

Havainnoista voi ilmoittaa myös sähköpostitse osoitteeseen: rikospoliisi.lappi@poliisi.fi

 

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi