Sisä-Suomen poliisi tiedotti eilen 17.8.2014 Kalkun Siwaan kohdistuneesta ryöstöstä, joka oli tapahtunut 15.8. kello 22.15 aikaan. Sama tekijä yritti uutta ryöstöä 17.8.2014 kello 19.50 ja jäi kiinni tapahtumapaikalta. Törkeän ryöstöyrityksen kohteena oli Myllypuronkatu 17:sta sijaitseva grillikioski, missä kioskiyrittäjää uhattiin puukolla. Kioskiryrittäjä sai ryöstäjästä otteen siten, että sai pidettyä häntä paikallaan poliisin tuloon saakka.

Tutkinnassa selvisi, että sama tekijä oli tehnyt myös Kalkun Siwan ryöstön. Epäilty on 19-vuotias tamperelainen mies, joka on kuulustelussa myöntänyt teot. Tekojen motiivana on ollut päihteiden käytöstä aiheutuneet velat. Poliisi esittää epäiltyä vangittavaksi viikon puolivälissä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.