poskiparta_katariina

Katariina Poskiparta

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön hallitus valitsi toimitusjohtajaksi yhteiskuntatieteiden maisteri Katariina Poskiparran. Poskiparta siirtyy YTHS:lle ympäristöministeriöstä, jossa hän on toiminut ympäristöministerin valtiosihteerinä vuodesta 2011 alkaen.

Poskiparta on työskennellyt Vantaan kaupungin asukaspalvelujohtajana ja myöhemmin apulaiskaupunginjohtajana, josta hän on ollut virkavapaalla. Hän on ollut valtiosihteerinä työ- ja elinkeinoministeriössä (2008-2011). Poskiparta on työskennellyt myös muun muassa erityisavustajana valtioneuvoston kansliassa ja sosiaali- ja terveysministeriössä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.