sandraHernandez2

Oikealla on tytön Isä

Perjantaina 8. elokuuta 2014 noin klo 18 aikaan katosi kotinsa läheltä Helsingin Kontulassa 8 -vuotias Sandra Hernandez. Sandra oli lähtenyt lähivanhempansa luota lähistölle ystävänsä luo yökylään, mutta hän ei koskaan saapunut perille. Poliisilla on epäilys, että tytön isä on ottanut Sandran omavaltaisesti huostaansa vastoin huoltajuussopimusta. Sandran tai isän olinpaikasta ei ole tällä hetkellä mitään tietoa, eli tyttö on ollut kadoksissa kohta kaksi viikkoa. Poliisi pitää mahdollisena, että isä on mennyt tai saattaisi pyrkiä Sandran kanssa ulkomaille.

Sandra ei ole päässyt aloittamaan koulua ja hänen terveydentilastaan ja hyvinvoinnistaan ei ole toistaiseksi mitään tietoa. Sandra liikkuu mahdollisesti isänsä kanssa mustalla Volvo S80 henkilöautolla, jonka rekisteritunnus on YGK-186.

8 -vuotias Sandra Hernandez on pituudeltaan 120 cm ja vartaloltaan hoikka. Hänellä on ruskeat pitkät, luonnonkiharat hiukset ja ruskeat silmät. Poliisi pyytää tietoja Sandran olinpaikasta. Vihjetiedot voi ilmoittaa virka-aikana (arkisin 8-16) numeroon 029 547 1271 ja virka-ajan ulkopuolella numeroon 0295 417 935.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.