KOTIMAAN-BANNERI7 (7)

Maanantaina 18.8.2014 iltapäivällä poliisille tuli ilmoitus, jonka mukaan Joensuussa Pataluodonkadulla Rantakylän alakoulun 5-6 -luokkalaisten pihan läheisyydessä mies tyydyttää itseään. Tapahtuma-aikaan koulun pihalla oli oppilaita. Ilmoituksen mukaan mies oli liikkeellä polkupyörällä ja hän poistui paikalta kun hänet havaittiin.

Paikalle tullut poliisipartio tapasi tuntomerkkeihin sopivan 36-vuotiaan joensuulaismiehen lähistöltä ja hänet toimitettiin kuulusteluihin Joensuun poliisiasemalle. Asiaa tutkitaan sukupuolisiveellisyyden julkisena loukkaamisena ja mies on myönsi tekonsa kuulusteluissa.

Miehen ei epäillä tämän hetkisten tietojen mukaan yrittäneen ottaa kontaktia tai muuten lähestyä ulkopuolisia henkilöitä.

Lisäksi poliisi selvitteli Facebookiin yksityishenkilön kirjoittamaan ja jakamaa tiedotetta, jonka mukaan 15.8.2014 oli nähty miehen kuvaavan henkilöautosta käsin nuoria tyttöjä Latolankadulla Joensuussa. Sama mies myönsi kuulusteluissa olleensa tuolloin liikkeellä. Kuvaamisen osalta asiassa ei tässä vaiheessa epäillä rikosta.

Poliisi pyytää kuitenkin ilmoittamaan mahdollisista havainnoista vastaavanlaisista tapahtumista etenkin Rantakylän ja Utran alueilla poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 tai hätäkeskukseen 112.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.