KOTIMAAN-BANNERI7 (7)

KuntaPro Oy:n palveluksessa ollutta entistä työntekijää epäillään merkittävän rahasumman kavaltamisesta KuntaPron omistaja-asiakkaalta Janakkalan kunnalta.

Epäily syntyi KuntaPron sisäisessä tarkastuksessa. KuntaPro on tehnyt asiasta rikosilmoituksen, joka on käynnistänyt poliisitutkinnan.

”Olemme tapahtuneesta erittäin pahoillamme, ja pyrimme edistämään kaikin tavoin perusteellista tutkintaa. Kannamme vastuun menetysten korvaamisesta sekä tilanteen selvittämisestä yhteistyössä poliisin kanssa. Hoidamme vuositasolla toista miljoonaa maksuliikennetapahtumaa, ja yhtäkään väärinkäytöstä ei saa tapahtua. Olemme tarkentaneet toimintatapojamme lisäämällä prosesseihin tarkastuksia ja varmistuksia, jotta vastaavaa toimintaa ei pääse enää missään olosuhteissa tapahtumaan”, toimitusjohtaja Mika Kantola KuntaPro Oy:stä sanoo.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.