13.8.2014+parakki

Raumalla Sampaanalassa ja Kortelassa on ollut useita tulipaloja loppukesän aikana. Hitsivaheella Sampaanalassa oli 18.7. poltettu roskalavalla olleita isoja paperirullia ja lavan vieressä ollut merikontti oli vahingoittunut palossa. 7.8. oli Hitsivaheella sytytetty tuleen hirsikasa ja 13.8. oli poltettu parakkirakennus. 17.8. Kortelassa Ooperin lähettyvillä oli kaksi maastopaloa jotka sammutettiin pelastuslaitoksen toimesta. Viimeisimpänä eilen keskiviikkona 20.8. oli Kortelassa Unajan koulun pihalla poltettu paperijätettä ja koulun seinän sokkeli oli tummunut palon johdosta. Tapauksia tutkitaan vahingontekoina ja tuhotöinä.

Poliisilla on syytä epäillä, että palot ovat olleet kaikki tahallaan sytytettyjä. Osalta tapahtumapaikoista on nähty poistuvan arviolta 12-16 vuotiaita lapsia. Poliisi pyytää tapahtumiin liittyen mahdollisia havaintoja tai vihjeitä. Tiedot voi ilmoittaa Rauman rikospoliisin päivystykseen, p. 0295417780 (ark 8-16.15) tai sähköpostiosoitteeseentutkinta.rauma@poliisi.fi

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.