259

Niko Aaltonen jatkaa TRAL:n puheenjohtajana

Keväällä jäsenvaaleilla valittu valtuusto järjestäytyi perjantaina 29.8. ja valitsi samalla Tradenomiliitto TRAL:lle uuden hallituksen seuraavalle kolmivuotiselle kaudelle.

Valtuuston puheenjohtajaksi valittiin Tiina Rytky ja varapuheenjohtajaksi opiskelijoiden edustaja Jan Hoffman. Valtuusto on TRAL:n ylin päättävä elin, jossa on 35 jäsentä. Opiskelijoilla on valtuustossa viisi paikkaa. Valtuusto valittiin keväällä sähköisellä jäsenvaalilla, jossa jokaisella äänioikeutetulla jäsenellä oli mahdollisuus äänestää ja asettua ehdolle.

TRAL:n hallituksen puheenjohtajana jatkaa turkulainen Niko Aaltonen. Varapuheenjohtajiksi valittiin Annemari Kivelä Helsingistä ja Ville Kovero Oulusta. Hallituksen jäseniksi valittiin Janne Paananen, Milla Tanskanen ja Juho Karhumäki Helsingistä, Sanna Varjonen ja Marko Pesu Turusta sekä Mika Haapsaari Tampereelta. Opiskelijoita hallituksessa edustaa Tradenomiopiskelijaliitto TROL:n puheenjohtaja Anssi Ketopaikka. Uusi hallitus aloittaa työnsä heti ja kausi kestää vuoden 2017 jäsenvaaleihin saakka.

– Tulevalla kaudella ratkaistavana on suuria yhteiskunnallisia kysymyksiä, joista ajankohtaisin on eläkeuudistus, josta neuvottelut jatkuvat viikonloppuna, hallituksen puheenjohtaja Niko Aaltonen sanoo. – Eläkeratkaisun on kohdeltava kaikkia sukupolvia oikeudenmukaisesti ja vanhempainvapaiden eläkekertymät on vähintäänkin pidettävä nykyisellä tasolla, vaatii puheenjohtaja Aaltonen.

Valtuuston järjestäytymiskokous pidettiin 29.8. Kirkkonummella.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.