138601-day_of_finland__s_flag_25_6__11_by_thalionkalwen-d3js458

Sisäministeriö suosittaa yleistä liputusta 4. syyskuuta 2014 jatkosodan päättymisen 70-vuotispäivän johdosta koko maassa. Ministeriö on antanut valtion virastoille ja laitoksille määräyksen liputtaa. 

Kankaanpään sotaveteraanit, sotainvalidit ja rintamamiesveteraanit ehdottivat sisäministeriölle, että jatkosodan päättymispäivänä liputettaisiin. – Arvioimme ministeriössä ehdotusta ja tulimme tulokseen, että liputuspäivä olisi hyvä tapa muistuttaa sodan päättymisestä ja sodan pitkäaikaisista vaikutuksista perheiden arkielämään, toteaa sisäministeri Päivi Räsänen. 

– Elämme edelleen maailmassa, jossa sodat ovat mahdollisia. Liputuspäivänä on hyvä muistaa, että myös Euroopassa on tälläkin hetkellä perheitä, jotka eivät tiedä perheenjäsentensä kohtalosta, ministeri Räsänen muistuttaa. 

Liputus alkaa 4. syyskuuta aamulla klo 8 ja päättyy auringon laskiessa. 

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi