Vilma

Keskiviikkona 27.8.2014 klo 07.30 aikaan lähti kotoaan Lopelta 14-vuotias Vilma Halme eikä hänestä tämän jälkeen ole saatu mitään havaintoja eikä hän ole ollut myöskään koulussa. Matkaan Vilma oli lähtenyt polkupyörällä, mikä löytyi myöhemmin samana iltana Riihimäen rautatieasemalta. Mukaan hän oli ottanut vähäisen summan rahaa ja makuualustan. On mahdollista, että hän on pyrkinyt pääkaupunkiseudulle. Tapahtumaa tutkitaan kadonneen henkilön etsintänä.

Tuntomerkit:  hän on 182 cm pitkä, hoikkavartaloinen, hiekan väriset pitkät suorat hiukset, yllään vaaleanruskea nahkatakki, maihinnoususaappaat ja tummansiniset tai vihreät farkut.

Poliisi pyytää kansalaisten apua Vilman löytämiseksi!

Kaikki havainnot kadonneesta pyydetään ilmoittamaan Hämeen poliisilaitoksen Riihimäen poliisiaseman palvelupäivystykseen virka-aikana 0295414211 tai virka-ajan ulkopuolella Hämeen poliisilaitoksen vihjenumeroon 0295 414 222. Lisäksi vihjetietoja voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.kanta-hame@poliisi.fi.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi