KOTIMAAN-BANNERI7 (7)

Nostimien vuositarkastuksia paikallisessa yrityksessä  tekemässä ollut tamperelainen yrittäjä menehtyi eilen saksinostimen testaustilanteen yhteydessä tapahtuneessa työtapaturmassa Seinäjoen Tuottajantiellä.

Mies oli testaamassa saksinostimen vakaushälytinten toimivuutta noin 2,5 metrin korkeuteen nostetulla työ- ja ohjaustasolla, kun nostin kaatui ja mies sinkoutui työtasolta asfalttiin.  Onnettomuus sattui maanantaina noin kello 15 aikaan.   Pelastushenkilöstö saapui paikalle muutamassa minuutissa kuljettaen vakavasti loukkaantuneen uhrin Seinäjoen keskussairaalaan, jossa hän myöhemmin illalla kuoli vammoihinsa.

Poliisi jatkaa asian tutkimista kuolemansyyn selvittämisenä.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi