palttoonnapit

Linkosuon Leipomo Oy ilmoittaa vetävänsä myynnistä erän Väinämöisen PalttoonNapit kuminaton -tuotetta. Takaisinvedon syynä on erässä “parasta ennen 30.4.2015” havaittu pakkausvirhe. Virheen johdosta kyseisen erän myyntipakkaukset sisältävät pakkausmerkinnästä poiketen kuminallista tuotetta. Tuote voi aiheuttaa yliherkkyysoireita kuminalle yliherkille henkilöille.

Tuote on ollut myynnissä koko maassa K- ja S-ryhmän vähittäismyynnissä sekä Tukon kautta sen asiakkailla. Tuotteen ostajat voivat palauttaa virheelliset tuotteet ostopaikkaan tai tyhjän pakkauksen osoitteeseen Linkosuon Leipomo Oy, PL 77, 33101 Tampere. Pakkauksesta tulee ilmetä tuotteen päiväys. Ostos hyvitetään.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.