26111_104909012870672_7174084_n

Etyjin parlamentaarisen yleiskokouksen presidentti Ilkka Kanerva (kok.)

Etyjin parlamentaarisen yleiskokouksen presidentti Ilkka Kanerva (kok.) matkustaa keskiviikkona 3. syyskuuta 2014 Moskovaan. Kolmipäiväisen vierailun ohjelmassa on tapaamisia Venäjän poliittisen johdon kanssa. Kansanedustaja Ilkka Kanervan tapaa muun muassa Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrovin, duuman puhemiehen Sergei Naryshkin sekä liittoneuvoston puhemiehen Valentina Matvienkon.

Tapaamisten aiheina ovat muun muassa Ukrainan tilanne, Venäjän sitoutuminen Etyjin periaatteisiin sekä Etyjin parlamentaarisen yleiskokouksen sovittelijan rooli ja Etyjin tulevaisuuden näkymät kriisien hallinnassa.

– Haluan korostaa, että Etyjin parlamentaarinen yleiskokous on sitoutunut tekemään osansa kriisin sovittelussa. Tavoitteemme on, että Venäjä osoittaa aitoa sitoutumista kriisin laukaisemiseen ja naapurimaidensa itsenäisyyden kunnioittamiseen, Kanerva painottaa.
Vierailuohjelmassa on myös tapaaminen RIACin (Russian International Affairs Council) kanssa ennen Helsinki +40 –seminaaria, joka järjestetään Moskovassa 25. syyskuuta, 2014. Tapahtuma aloittaa seminaarien sarjan, jolla juhlistetaan organisaation 40-vuotisjuhlavuotta 2015.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi