319469_232816026838884_1635318092_n

 

Puhemies Eero Heinäluoma

Puhemies Eero Heinäluoma pitää tärkeänä, että tietovuotoepäily tutkitaan. Näyttöä siitä, että vuoto olisi tapahtunut nimenomaan eduskunnasta, ei kuitenkaan ole. Puhemies on saanut puolustusministeriltä selvityksen asiassa.

Eduskunta suhtautuu luottamuksellisen tiedon käsittelyyn vakavasti.Vastikään keväällä hyväksyttiin päivitetty ohje luottamuksellisen tiedon käsittelystä eduskunnassa. Ohjeet on syytä palauttaa mieleen ja arvioida niiden päivitystarvetta.

Heinäluoma painottaa, että kansalaisia kiinnostavista ulko- ja turvallisuuspoliittisista asioista kannattaa tiedottaa mahdollisimman avoimesti.

 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.