10603501_827622460622646_7898836886614184529_n

Lisäksi Prepaid22-vuosilipulla opiskelijat matkustavat entistä edullisemmin. 

Kesä on tuonut muutoksia Matkahuollon alennuslippujen käytäntöihin. 1. heinäkuuta alkaen alennuksiin oikeutetut matkustajat ovat saaneet edun entistä lyhyemmältä matkalta. Täyden alennuksen saa nyt 60 kilometriä pitkille matkoille, kun aiemmin raja oli 80 km.

Opiskelijat matkustavat Matkahuollon lipuilla puoleen hintaan. Usein samaa yhteysväliä matkustavien opiskelijoiden kannattaa hankkia Matkahuollosta Prepaid22-vuosilippu. Tähän opiskelijoiden omaan sarjalippuun sisältyvä alennus nousee tästä kesästä alkaen 50 prosentista 55 prosenttiin. Alennuksen saa aikuisten taksakilometrien mukaisesta lipun hinnasta ja vuosilipun matkat ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

Opiskelija-alennuksen saa Matkahuollon ja VR:n opiskelijakortilla tai opiskelijajärjestön kortilla, johon on painettu Matkahuollon liikemerkki. Kadetit saavat alennuksen esittämällä puolustusvoimien virallisen henkilökortin.

Matkahuollon ja VR:n opiskelijakortin ja voimassaolotarran voi hankkia Matkahuollon toimipaikoista sekä lippuja myyviltä Matkahuolto-asiamiehiltä opiskelijatodistusta vastaan. Uusien voimassaolotarrojen myynti alkoi elokuun alussa. Syyslukukauden tarra on voimassa seuraavan vuoden tammikuun loppuun asti ja lukuvuositarran voimassaolo jatkuu seuraavan vuoden syyskuun loppuun. Kortin ja tarran voi hankkia mihin aikaan vuodesta tahansa.

Matkahuollon ja VR:n yhteisen opiskelijakortin voimassaolotarran hinta on 10 euroa. Koska opiskelijakortilla myönnettävä alennus on merkittävä 50 % kertalipusta ja 55 % Prepaid22-vuosilipusta, saa voimassaolotarran hinnan takaisin helposti jo yhdellä pidemmällä matkalla.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.