Kuva-Kangasniemi

Maija Kangasniemi

Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkunta on valinnut uudeksi pääsihteeriksi kauppatieteiden ylioppilaan Maija Kangasniemen. 26-vuotias lappeenrantalainen Kangasniemi on työskennellyt aiemmin taloushallinnon tehtävissä ja toiminut opiskelijapolitiikassa sekä Lappeenrannan Kokoomusteekkareissa.

– Kokoomusopiskelijoiden rooli on puolueen sisällä merkittävä: Edustamme kokonaista sukupolvea, ja meidän tuleekin tehdä raikkaita koulutus- työvoima- ja sosiaalipoliittisia avauksia. Otan innolla ja mielenkiinnolla vastaan työtehtävät Kokoomusopiskelijoissa, Kangasniemi toteaa.

Kokoomusopiskelijoiden pääsihteeri valittiin liittohallituksen kokouksessa 5.9.2014 ja aloittaa perehdytysjakson 8.9.2014

Pääsihteeri vastaa Kokoomusopiskelijoiden taloudenpidosta ja –suunnittelusta sekä osaltaan poliittisesta toiminnasta ja järjestön kehittämisestä. Pääsihteeri toimii tiiviissä yhteistyössä liittohallituksen kanssa ja vastaa sen päätösten toimeenpanemisesta.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.