Runski1

Poliisi kaipaa yleisöhavaintoja Hämeenlinnan Ruununmyllyn koululla tehdystä ilkivallasta. Koulun seiniä, useita ikkunoita ja pihakatosta sotkettiin mustalla spray-maalilla elokuun 9. päivän vastaisena yönä. Lisäksi kaadettiin roskiksia ja revittiin yhdestä ulko-ovesta postiluukku irti. Vahinkojen korjauskustannusten arvioidaan nousevan tuhansiin euroihin.

Runski2

Poliisi tutkii tapahtunutta vahigontekona. Koulun valvontakameran kuvissa näkyvien henkilöiden epäillään liittyvän tekoihin. Poliisi pyytää henkilöt tunnistavien tai mahdollisten silminnäkijöiden ilmoittamaan tiedoistaan Hämeen poliisilaitoksen vihjepuhelimen numeroon 0295 414 222.

 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.