Keravan Luhtaniityntien läheillä pururadalla tapahtui maanantaina 8.9.2014 klo 11.40 harvinainen väkivallanteko.

82 vuotiaan ulkoilemassa olleen naisen kimppuun kävi 14 vuotias poika, joka löi vasaralla naista päähän ja ylävartaloon.  Teon jälkeen poika poistui paikalta läheiselle kentälle, mistä hän ilmoitti tapahtuneesta hätäkeskukseen.  Samaan aikaan tapahtumapaikalle osui henkilö,  joka avusti vammoja saanutta naista sairasauton tuloon saakka. 

Sairaalassa naisella todettiin ruhjeita päässä ja ylävartalossa.  Naisen tila on tällä hetkellä vakaa. Poliisi otti kiinni teosta epäillyn pojan ja hänet toimitettiin terveydenhoitoviranomaisten haltuun. 

Poika toimi tilanteessa yksin.  Poliisi jatkaa teon motiivin selvittämistä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.