KOTIMAAN-BANNERI7 (7)

Osa Vasa Övningsskolan henkilökunnasta sai hiljattain tekstin sähköpostin välityksellä. Joidenkin mielestä teksti oli epämiellyttävä ja jokseenkin uhkaava. Koulun johto päätti tämän takia tänään informoida oppilaitaan asiasta ja pitää koulun ulko-ovet lukittuina. Yksi oppilaista ilmoitti asiasta vanhemmilleen ja antoi ymmärtää, että koulussa olisi joku ulkomaalainen henkilö sisällä joka uhkailisi ihmisiä ampuma-aseella. Tästä johtuen toinen vanhemmista ilmoitti asiasta hätäkeskukseen, joka vuorostaan hälytti poliisit paikalle. Poliisi lähti välittömästi koululle useamman partion voimin jolloin pian ilmeni, että kyseessä oli väärinkäsitys.
 
Poliisi on tutustunut tekstin sisältöön joka johti kyseiseen tapahtumaketjuun. Poliisin arvion mukaan tekstissä ei ole suoranaisia eikä peiteltyjä uhkauksia. Ei vaikuta siltä, että tässä vaiheessa olisi tapahtunut rikosta tässä asiassa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.