10659207_721667007905012_1676274257268812104_n

Sotainvalidien Veljesliitto luovutti tiistaina 9. syyskuuta eduskunnalle Kultaisen kiekon kiitollisuuden osoituksena sotainvalidien hyväksi tehdystä työstä.

Sotainvalidien Veljesliiton hallitus luovutti tiistaina 9. syyskuuta 2014 Kultaisen kiekon eduskunnalle kiitollisuuden osoituksena sotainvalidien, heidän lähiomaistensa ja muiden veteraanien hyväksi vuosikymmenien aikana tehdystä työstä. Sotainvalidien Veljesliiton edustajat luovuttivat kultaisen kiekon eduskunnan puhemiehille sekä eduskuntaryhmien puheenjohtajille eduskunnan valtiosalissa.

Veljesliitolle kultaisen kiekon oli alun pitäen lahjoittanut tasavallan presidentti Urho Kekkonen tunnustuksena liiton suorittamasta huolto- ja kuntoutustoiminnasta. Lahjoitukseen liittyneen toivomuksen mukaan Sotainvalidien Veljesliitto käyttää kultaista kiekkoa liiton vuosittain myöntämänä kiertävänä palkintona.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.