Pepemujica2

Uruguayn presidentti José Mujica tekee työvierailun Suomeen 15. – 17. syyskuuta 2014.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö käy keskustelut presidentti Mujican kanssa keskiviikkona 17.9. Keskustelujen aiheita ovat Suomen ja Uruguayn kahdenväliset suhteet, Euroopan ja Latinalaisen Amerikan taloudellinen tilanne sekä EU:n ja Mercosurin assosiaatiosopimusneuvottelujen edistyminen. Kansainvälisistä asioista esillä ovat mm. Ukrainan ja Lähi-idän tilanne sekä globaalitalouden näkymät.

Presidentti Mujica tapaa myös pääministeri Alexander Stubbin ja vierailee UPM:n Biofore-talossa. Lisäksi hän tapaa Suomessa asuvia uruguaylaisia. Presidentin seurueeseen kuuluu Uruguayn ulkoministeri Luis Almagro.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.