tongkat_ali

Vaasalainen Sobat Oy ilmoittaa vetäneensä indonesialaista alkuperää olevan Feel Vivid Tongkat ali -uutejauheen (60 g) myynnistä. Tuote sisältää Eurycoma longifolia -hedelmästä saatua uutetta, joka katsotaan uuselintarvikkeeksi. Uuselintarvikkeiden markkinoille saattaminen on luvanvaraista, ja luvan saanti edellyttää turvallisuusarvioinnin läpäisemistä. Eurycoma longifolia ei ole saanut uuselintarvikkeita koskevan asetuksen mukaista hyväksyntää, joten se on laittomasti markkinoilla.

Kyseinen ravintolisä on ollut markkinoilla noin vuoden ajanverkkokaupoissa sekä luontais- ja ekokaupoissa eri puolilla Suomea. Maahantuoja neuvoo kuluttajia palauttamaan tuotteen ostopaikkaan tai tyhjän pakkauksen osoitteeseen Sobat Oy, Levoninkatu 9 K, 65200 Vaasa. Palautusten yhteydessä maahantuoja tarvitsee asiakkaan etunimen, sukunimen sekä tilinumeron ostosten hyvitystä varten.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi