KOTIMAAN-BANNERI7-719

Poliisille 12.15 aikaan tulleen ilmoituksen mukaan 34-vuotias, ulkomaalaistaustainen, Ylöjärvellä asuva nainen oli joutunut raiskauksen kohteeksi.

Tapahtumapaikka on Vuorentaustan Siwasta vähän matkaa Ylöjärven keskustan suuntaan ja tapahtuma-aika noin 11.00 – 11.30.

Uhriin takerruttiin takaapäin hänen kävellessään jalkakäytävällä ja raahattiin väkivaltaisesti läheiseen metsikköön, missä teko tapahtui.

Poliisi aloitti välittömästi tuntomerkkeihin sopivan epäillyn etsinnän. Koska uhri kuvaili raiskaajaansa nuoreksi pojaksi etsinnät kohdistettiin myös kouluihin.

Poliisi on tyytyväinen sekä opettajien, että oppilaiden myönteiseen suhtautumiseen tämän vakavan rikoksen selvittämisessä koulupäivän lomassa.

Epäilty otettiin kiinni noin neljän tunnin kuluttua Ylöjärvellä.

Poikkeuksellista raiskauksessa on se, että se tapahtui keskellä päivää, vilkasliikenteisen kulkureitin varrella ja että epäilty tekijä on alle 18-vuotias poika.

Koska epäilty on alle 18-vuotias, ei asiasta tulla tiedottamaan tarkempia yksityikohtia.

Tapahtumasta laaaditaan lisätiedote mikäli jotain uutta ilmenee.

Mikäli sinulla on tapahtumiin liittyviä havaintoja niin voit ilmoittaa niistä numeroon 0295415009.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.