KOTIMAAN-BANNERI7-719

Kajaanin alueella on tämän vuoden toukokuun – syyskuun välisenä aikana vahingoitettu useita kymmeniä henkilöautoja. Autoja on vahingoitettu mm renkaita puukolla puhkaisemalla, terävällä esineellä maalipintaa naarmuttamalla tai ikkuna rikkomalla. Autoista ei ole anastettu mitään eikä niitä ei ole yritetty ottaa luvatta käyttöön. Poliisi tutkii näitä tapauksia vahingontekoina ja pitää vahingoitetun omaisuuden arvoa huomattavana.

Kuluneen viikon aikana jossain Kajaanin keskustan alueella henkilöauton oikea kylki naarmutettiin kauttaaltaan terävällä esineellä, Koskikatu 3 p -alueella  rikottiin henkilöautosta peili ja Linnankadulla Keskuskoulun kohdalla puukolla puhkaistiin henkilöauton oikean puoleinen takarengas 10.9.2014 klo 17.55 – 19.05 välisenä aikana.

Ilmoita havaintosi tai vihjeesi autojen vahingoittajasta Kajaanin poliisiaseman asiakaspalvelunumeroon 0295416520, vihjenumeroon 0295416673 tai sähköpostiin tutkinta.kainuu@poliisi.fi

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi