5500/R/62822/14

Sunnuntaina aamupäivällä klo 10.20  nainen ja mies näpistelivät Aurinkolahden Siwassa. Vartijan selvittäessä tapausta kaupan edustalla mies ajoi skootterilla vartijaa päin, minkä seurauksena tekijät pääsivät pakenemaan paikalta.

Mies ja nainen olivat näpistelleet Aurinkolahden puistotiellä olevassa Siwassa. Vartija sai naisen kiinni kaupan edustalla. Tällöin näpistelijämies oli ajanut sinivalkoisella Peugeot Speedfight skootterilla takaapäin vartijan jalan yli, jonka seurauksena vartija oli kaatunut ja pariskunta oli päässyt pakenemaan.

Naisella oli päällään pinkki paita ja miehellä mustat vaatteet. He poistuivat paikalta kauppakeskus Columbuksen suuntaan.

Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, pahoinpitelynä, näpistyksenä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisena.

Vihjeet numeroon 029 547 5535.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.