mopollakielletty400_0609_6af

Mopolla ajo-kielletty liikennemerkki

Kankaanpäässä päiväkoti Petäjäisen päiväkodin takana kulkevalta Petäjäistentieltä on varastettu kaksi Mopolla ajo-kielletty liikennemerkkiä viikonlopun 13.-14.9. aikana.

Liikennemerkit on asennettu Kankaanpään kaupungin toimesta päiväkodin aluelle päiväkodin johtajan ja poliisin yheisten neuvottelujen jälkeen. Päiväkodin henkilökunta on ollut huolestunut siitä, että päiväkodin takana kulkeva Petäjäistentie on ollut mopopoikien, mopoautojen ja traktoreiden kokoontumispaikka ja kaahailupaikka.

Päiväkoti Petäjäinen on vuoropäiväkoti, johon mm vuorotöitä tekevien lapsia on hoidossa iltamyöhään asti. Päiväkodin johtaja otti Kankaanpään poliisiin yhteyttä ja pyysi poliisia puuttumaan nuorten vaaralliseen ja päiväkodin toimintaa häiritsevään liikenteeseen. Nopealla reagoimisella Kankaanpään kaupungin tilapalvelu asensi Petäjäisentien molempiin päihin Mopolla ajaminen kielletty liikennemerkit, jota vain muutama päivä niiden asentamisen jälkeen anastettiin omalta paikaltaan.

Poliisi pitää erittäin paheksuttava tekijän / tekijöiden toimia. Tarkoituksena on ollut suojella pieniä päiväkotilapsia ja heitä kuljettavia henkilöitä Petäjäisen päiväkodin alueella. Liikennemerkit varastamalla tekijä on osoittanut välinpitämättömyyttä toisten turvallisuudelle ja osoittanut itsekästä sekä omahyväistä käyttäytymistä muita ihmisiä kohtaan.

Tekijän / tekijöiden kiinnisaamiseksi johtavasta tiedosta tutkija lupaa vihjeen antajalle palkkion.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.